.

.

lauantai 6. elokuuta 2011

Koirapuistossa

Jonkin aikaa pidettiin taukoa koirapuistoista, tai niissä piipahdettiin vain jos olivat tyhjiä. Tähän syynä lähinnä naarmut korvissa ja niskassa, joita aiheuttivat pari kertaa vanhempien uroksien hampaat. Nyt on sitten kateltu tarkemmin mitä koiria puistoissa on, ja käyty vain sellaisissa joissa on pienten puoli, isojen jalkoihin kun pätkylä jää, eikä tykkää/pelkää isoja koiria. Huonoista kokemuksista huolimatta Chinolle ei näytä tulleen kammoa puistoista, ainakin siitä päätellen miten se aina vetää puistoa kohti vaikka oltaisiin menossa eri suuntaan... Ja ihan mielissäänhän se siellä puistossa sitten keppejä noutaa ja koittaa iskeä tyttöjä ;)



















2 kommenttia:

  1. Aa I see adorable Welsh Corgi! Jos en Hilla olis ottanu niin sitte olis tullu tollanen pötkylä corgi. Harmittaa kun tässä kovin lähellä ei oo mitään koirapuistoja, jonne olis voinu noiden kahen kans mennä :/ Ei taho olla muita koiria tässä, joihin Hillan uskaltais totuttaa.

    VastaaPoista
  2. Joo oli kyllä mukava corgi-neitonen, vaikka Chinolla on niistä huonojaki kokemuksia, nii kivasti ryhtyivät leikkimään ja jahtaan toisiaan :) Kiva kattoo ku kaks pötkylää kiitää ilman jalkoja :D Ja ois kyllä kiva koittaa mitä Chino sanois Hillasta!! :) jos saisivat toisistaan kamut.

    VastaaPoista