.

.

sunnuntai 24. elokuuta 2014

Heinola KR

Rafa pienoinen nappasi ensimmäisen sertinsä Heinolassa! Heelereitä oli ilmottaunut kolme, paikalla oli kuitenkin vain Rafa ja yksi narttu. Nämä junnut siis kilpailivat keskenään ja narttu vei ROPin.

Tänään ensimmäistä kertaa ikinä kehään meno ei jännittäny niin hirveästi kuin yleensä, auttoi ehkä että edellisenä päivänäkin oli ollut näyttely. Lisäksi edellispäivänä saadut vinkit auttoivat ilmeisesti tänään piirun verran parempaan suoritukseen ;)

Ennen kehää


 Rafan kans tänäänkin melko helppo ja kiva olla kehässä, kulkee eteenpäin kiinnittämättä liikaa huomiota mitä ympärillä tapahtuu ja seisoo kärsivällisesti meinaamatta istua tai alkamalla esittelemään mitään muitakaan sirkustemppuja. Pöydällä oli myös oikein fiksusti ja rauhallisesti tänään :)



VSP ja ROP


Tuomari Tarja Löfman

Reipas ja ryhdikäs nuori mies, jolla erinomainen sukupuolileima ja luuston vahvuus. Hyvä purenta ja pigmentti. Voimakas kuono-osa. Erinomainen raajarakenne ja kulmaukset. Hyvä ylälinja. Turhan kierteinen häntä. Erinomaiset värimerkit. Liikkuu hyvällä askelpituudella ja oikealla asenteella. Mallikelpoinen käytös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti