.

.

lauantai 18. lokakuuta 2014

Chinon treenit ryhmässä

Tänään oli sitten ekat treenit muiden koirien kanssa. Oltiin kyllä Chinon kans vähän omassa kuplassa, mutta kuitenkin samassa hallissa kolmen muun koirakon kanssa. Muut treenailivat "jotakin"...keskityin niin meidän tekemiseen etten edes tiedä mitä muut oikeestaan hommas :) Me treenattiin rauhottumista, kontaktia, käteen kohdentamista nyt haastavammassa tilanteessa kuin aiemmin.

Alkuun oli puhetta että tullaan ensin hallin eteiseen ja kokeillaan siinä rauhotutaanko, ja mahdollisesti vain käydään pyörähtämässä hallissa, jossa muut koirat oli. Mutta aika heti kuitenkin mentiin ihan halliin asti omaan paikkaan ja oltiin siellä koko tunti, eikä Chinolla varsinaisesti edes tuntunut menevän hermot tähän, oli kyllä erittäin kiinnostunut mitä muut teki ja tuntu että ois halunnu heidän tykö. Kivasti siis rauhoittuikin ja oli hiljaa ja teki harjoituksia. Näkösuojana meillä oli pieni sermi, jotta saatiin vähän häiriötekijöitä pois näköpiiristä, käytiin kuitenkin vähän matkaa kävelemässä sermin takaa pois ja takaisin kontaktia harjoitellen -aina onnistui mutta sitten alkoi myös muut koirat kiinnostaa.

Kaiken kaikkiaan kyllä kauheen kiva juttu oli :) että yli omien odotusten meni ja treenit jatkuu taas toivottavasti piakkoin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti