.

.

torstai 30. kesäkuuta 2011

Kesäillan vaellus

Tänään oli Oulussa mätsäri, ja lähettiin Chinon kans vähä kuulostellen matkaan: oli melko kuuma ilma joten olin varautunut että käännymme takaisin jos näyttää siltä että Chino menee ihan perästä vedettäväksi. No kyllähän menomatka oli melko hidasta, pysähdyttiin usein varjoon juomaan ja makoileen mutta päätettiin mennä mätsäripaikalle ja kattoa siellä sitten jos täytyy odottaa illan viilentymistä ennen paluumatkaa tai mennä sitten vaikka bussilla takaisin. Meillä ei siis ollut autoa käytössä tänään, siksi tämmöinen extreme-kokeilu.

Kehäkäytös meni ihan kivasti :) Chino jaksoi seurata ja seisoskella, ei edes tarvinnut lahjoa kymmenellä eri herkulla, prinssi nakit kelpas tänään prinssille vallan mainiosti :) Pöydällä kun opittaisiin vielä olemaan rauhallisia, olen syöttänyt siinä ukkoa aika reippaasti ettei se kiinnitä huomiota siihen että sitä tutkitaan, tätä syöttämistä voisi ehkä koittaa pikkuhiljaa vähentää, nyt kun ei olla enää muristu tuomareille :) Mutta haastettahan tuossa vielä paljon on! Kun ei se seisominen maassakaan montaa sekuntia kestä yhteen putkeen, niin saatikka sitte pöydällä. Harjotusta harjotusta!

Parikehässä oli vastassa cavalier, ja tuomari sanoi tasaväkiseksi ja sen takia antoi sitten nuoremmalle, eli Chinolle punaisen nauhan :) Punaisten kehässä karsittiin ekan kierroksen jälkeen muutama. Tämän jälkeen ne jotka jäi jäljelle, kävi yksitellen edes takaisin ravaamassa ja taas seisottiin ja karsittiin ja tässä porukassa me tiputtiin. Tosi tyytyväisiä ollaan kuitenki, kun edellinen mätsi meni niiiiiin heikosti ja nätö-tunnitkaan ei oikeen kehuttavasti oo menny :) Mätsin jälkeen vähä leikittiin nätö-kurssilta tutun lunnikoiran (voooooi miten suloinen ja erikoinen tapaus <3) kanssa ja jonku aikaa varjossa pötköteltiin ja sitten käveltiin reippaasti kotia, oli sopivasti sääkin viilentynyt, Chino jaksoi selvästi paremmin paluumatkalla kipittää.

Chino ottaa rennosti ja kerää voimia illan koitokseen

Juomatauko

Hienon uran kaivoi

Mitähän herkkua siellä repussa onkaan

Chino ja lohdutuspalkinto. Katse on kyllä kamerasta kiinnittynyt kauempana näkyvään koiraan. Mutta mitäs pussissa lukeekaan... FATBURNER! Kaikkea sitä... saikohan kaikki samaa vai kahtokohan tuomari että tuolle makkaralle vähä rasvanpolttonapuja..! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti