.

.

maanantai 4. heinäkuuta 2011

Rallytokoa ja näyttelytottumusta

Perjantaina käytiin ekalla rallytoko-tunnilla, ja olihan se hauskaa :) Chino oli koko tunnin rauhallinen ja teki hienosti pyydetyt asiat <3 No lopputunnista se vähän hermostui kun rakennettiin pieni rata ja porukka ravas sisälle ja ulos, Chino ei tykkää ku ovista tulee porukkaa. Ja ekalle ratakierrokselle lähtiessä oli hanakkaa sananvaihtoa "kilpailijan" kanssa, mutta kunhan päästiin radalle, unohtuivat muut.  Eka kierros meni vähän kaahaillen ja virheitä tehden mutta toisella kierroksella meni jo huolellisemmin :) Harjoteltiin ihan helppoja juttuja näin ekalla kerralla, uutena asiana ehkä eteen istuminen, sitä ei olla harjoteltu ennen, ja se vaatiikin harjotusta! Aina se istuu kieroon...

Sunnuntaina oli kolmas näyttelytottumus tunti, ja meni taas hieman paremmin kuin edellisellä kerralla :) Nyt Chino jo ihan oikeesti seuras, vaikkei herkkua oltu liimattu nenään kiinni. Tällä kertaa koiria oli tosi paljon, ja ihmisiäkin enemmän kuin tavallisesti, tai oikeastaan lapsia. Kolme lasta oli mukana, Chinon rakkaita vihollisia, ja yhdelle niistä Chino huusi välillä kovasti. Lasten ohittamiset lenkeillä sujuu jo paremmin kuin joskus keväällä jolloin Simppa keksi rueta huutaan niille, vaan onhan tuo vähän tuulella kävijä..joskus se vaan haluaa huutaa jollekki, esim. pyöräilijälle, vaikka semmoset yleensä helposti ohitetaan. Mutta mikä kivointa, rullaluistelijoita on ohitettu jo mukavasti :) Nekin aiheutti rulliskauden alettua Chinolle päänvaivaa, nyt se on jo muutaman kerran ollu ihan välinpitämätön rullistelijan kohdatessaan.

Chinon uusi vinkulelu. Sai sen puolessa tunnissa rikki ja hiljaseks, leikki jatkui silti riemukkaasti toista tuntia :)


4 kommenttia:

  1. Ei kestä meilläkään yhtään tollaset muovi/lateksivingut ku Aslak hajottaa ne heti palasiks. Pehmolelut on nyt jotenkin kestäny, ku niitä on aina välistä parsinnu kasaan :D

    VastaaPoista
  2. Joo tuo oli vielä joku ale-lelu, nii ei kestäny yhtään :D pehmot on ihan kivoja sitte ku ne on suolistettu ja silmät ja nenät revitty irti ;)

    VastaaPoista
  3. Suolistettu... Ulokkeet revitty irti... Kaikesta huolimatta, pitäisköhän ostaa Chinolle joku oikeen vänkä lelu, joka kestäis kaikki raatelut ;)

    VastaaPoista
  4. Joo on kai niitä jotain älyleluja joita ei oo esim. täytetty pumpulilla :D mutta mitäs iloa siitä lelusta on joka kestää kauan, kaikki uuet lelut vaan on kivoja ;)

    VastaaPoista