.

.

maanantai 11. heinäkuuta 2011

Opiskelua ja näyttelytärinää

Perjantaina oltiin taas rallytokoilemassa, oltiin ulkona ja oli toosi kuuma. Niimpä Chino näki parhaakseen kesken liikkeiden istahtaa ja jäädä toljottamaan ohjaajaa johon se on niin rakastunut. Kävipä herra lauhkeasti makaamaankin kesken hienon 360 asteen käännöksen. Uusia asioita oli esim. käännös jossa koira kääntyy oikean kautta ja itse vasemman, Chino hokas tän tosi hyvin (niinkö yleensä kaikki temput <3) uutta oli myös kävelyn hidastaminen muutaman askeleen verran ja istumasta suoraan juoksemaan lähteminen. Vähän oli kyllä koheltamista lopputunti kun suoritettiin taas rataa, mutta koitetaan ens kerralla ottaa tarkemmin ja rauhallisemmin.

Näyttelytottumusta oli viimeinen kerta sunnuntaina, ja ohjaaja kehui ryhmää tosi paljon, oltiin kaikki kehitytty ja opittu nopeasti. Oli oikein mukava tunti, sai paljon kannustusta, ohjeistusta ja palautetta omasta toiminnasta. Toivotaan että Chino muistaa nämä opit sitten tulevana viikonloppuna, kun on Oulun kansainvälinen koiranäyttely. Lauantaille on ilmottautunu 2 heeleriä ja sunnuntaille 3, jänskää!!

Tällä kertaa on jopa kuvia koulusta! Näyttelyharjotukset siis kyseessä. Kuvat on puhelimella otettuja, joten _erittäin_ laadukkaita.

Ohitusharjoituksia



Chino seisoo suorassa, nätisti, rauhassa ja vielä komeella ilmeellä. Not? Mutta nuo silmät muistuttaa jostain...

Aivan! Tämän supermänin saattoi talvella nähdä kiitämässä viitta hulmuten pitkin Oulua.



Kenties vaativin ohitusharjotus Chinolle, mutta selvittiin :)

Chino tuumaa että kyllähän minä hiljaa ja nätisti tuun kuhan lykäät sitä nakkia naamaan jatkuvalla syötöllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti