.

.

tiistai 10. heinäkuuta 2012

Mätsäri

Chinolla on tulevana lauantaina kesän eka näyttely, kun kotikentillä Oulussa kisataan kansainvälisen koiranäyttelyn merkeissä. Sitä silmällä pitäen käytiin tänään ensimmäistä kertaa tälle kesää mätsärissäkin. Chino oli nyt myös ensimmäistä kertaa aikuisten sarjassa. Sijoitusta ei pikkuriiviölle tullut, punainen nauha ja joitain nappuloita ja koiran keksejä saatiin muistoks.


Punaiset arvioitavina

On kyllä jäänyt vähille nyt tämä valmistautuminen näyttelyyn jos vertaa viime kesään, jolloin ravattiin joka viikko mätsäreissä ja käytiin nätö-kurssillakin.. Siihen nähden ihan kiva että Chino välillä seuras ja seiso paikalla, ja käyttäyty nätisti tuomaria kohtaan :) pusunki anto. Vielä kun ymmärtäis mitä pienen miehen päässä liikkuu kun pitää muille niin paljon huudella, että makkarakin jää välillä toiseks. Haluaako se sitten kärsimättömästi päästä jututtaan muita, vai kukkoilee muuten vaan, kun on omasta mielestään niin iso mies? Mene ja tiedä, ja kerro mulle!

Oulun näyttelyyn on muuten ilmottautunu 7 (!) heeleriä! :) Viime vuonnahan oli vain 3. Kiva nähdä näin monta  maailman pienimmän paimenkoiran rodun edustajaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti