.

.

lauantai 14. heinäkuuta 2012

Oulu kv 2012

Tänään on vihdoin kisattu Chinon kanssa epävakaissa säissä, välillä satoi ja välillä paistoi. Nuorten luokassa oli meidän lisäksi toinenkin oululainen heeleri -mahottoman kiltti ja mukava :) Kehässä Chino aika hyvin liikku, vähä oli ruoho pitkää ja meni helposti laukaksi. Pöydällä alkoi kaikki hyvin, Chino antoi hyvin katsoa hampaat ja muutenkin tutkia etupäätä. Sitten se jonkin ajan päästä yhtäkkiä murisi.. ja sehän riitti sitten tuomarille. Piti pitkän luennon siitä miten koira ei saa murista tuomarille ja koska kyseessä on nuorten luokka, ei rankaise niin paljon ja antaa vain EVA:n. Harmittaa kyllä kun tutkiminen alkoi hyvin, olin ihan varma että Chino ei yritä kiukkuilla kun kerran hampaat ja kaikki meni jo ihan hyvin. Arvostelun kirjaamisvaiheessa seiso tosi rauhallisesti ja mallikkaasti paikallaan. Tuomari sanoi vielä loppuun että harjottele nyt ihmeessä tätä kun on niin hyvä ja lupaava koira. Hmph.

Oulun heeleripojat

Tässä vielä aivan rauhassa tutkitaan

Tässä simokin kuuntelee luentoa




Mähönen Markku

"Mittasuhteiltaan oikea. Aavistuksen jo voimakasrakenteinen. Hyvänmallinen pää. Hyvä kaula, mutta ylälinja saisi olla suorempi. Hyvä hännänkiinnitys. Hyvät kulmaukset, mutta seisoo takaa hieman rungon alla. Liikkuessa takaliike saisi olla vapaampi. Hyvä väritys. Koira ei tänään anna tuomarin tutkia itseään eikä sitä voi kaikilta osin arvostella. Tarvitsee kovasti kehätottumusta."
NUO-EVA

No seleväähän se on että reeniä lisää. Tarvis oma koirarinki nyt löytää ja alkaa reenailemaan muiden eläinten ja ihmisten kohtaamista ja lähellä sietämistä.

4 kommenttia:

  1. Ei muuta ku aina kun koiria lähellä niin pari kertaa rinkiä koirien läheltä. Ja aina kun vieraita tulee niin käsket niitten tutkia Chino kuonosta häntään. Meillä ainakin Hillan kanssa toimi tuo, et tyrkkään sen jokaisen vieraan eteen ja käsken tutkia harmaat ja rungon. Tottuu sitten paremmin vieraan käsittelyyn :)

    VastaaPoista
  2. Joo niin se täytyy taas tuota tutkimista harjottaa, erityisesti tarvis vieraita miehiä saada sitä kopeloimaan ;) naistuomareitten kans kun sillä on menny hyvin, miestuomareitten kosketusta se ei niin helpolla sulata.

    VastaaPoista
  3. eiköhän se simppa ajan kanssa opi sulattaan myös mies"kopeloijat" :) go chino!

    VastaaPoista