.

.

lauantai 14. toukokuuta 2011

Ärinää

Olihan se taas komia :)

vielä menee hyvin..

ja tämän rastin ois Chinon mielestä voinu jättää välistä
Kyllä harmittaa tän päivän mätsärit, oltiin oikeen taktikoitu että mennään ajoissa, päästään ekojen joukossa kehään, näin Chinon ei tarvi hermoilla pitkään, ja kaikki menikin hyvin, Chino oli yllättävän rauhallinen kun ooteltiin vähä kauempana. Ja kehässä seuras niin nätisti koko ajan ja kaks kierrosta! Ei nuuskutellu maata ollenkaan, tuomarikin kehu että menipä hyvin. Sitte mentiin pöydälle ja taas muristiin tuomarille eika annettu tutkia ollenkaan. Nyt siis tyssäs jo hampaiden tsekkaamiseen... tuomari vaan totes että "ei näin" ja sininenhän se päivän väri taas oli. Harmittaa!! Kerranki seuras kehässä nätisti :) Ja on niin hyvin antanu hampaita katella kun on reenattu! Pitää varmaan jokaista vastaantulijaa pyytää tutkimaan tuota riiviötä.. ;)

Vähän meinaa jänskättää miten kahen viikon päässä häämöttävä vähä virallisempi näyttely menee... no sitä ennen ois mahikset vielä käydä parit match showt läpi ja hankkia kokemusta. Ja kyl nyt täytyy reenata ihan hirveesti tuota tutkimista, ettei pojulle jää pelkoa pöydällä olemisesta :O jos ei sitte jo jonkinlaista kammoa oo,mutta ainaki ennen kehää kun harjoteltiin pöydälläkin olemista niin hyvin meni, tietenki antaa oman väen tutkia :/

Siispä kaikki kynnelle kykenevät tutut ja tuntemattomat tervetuloa Chinoa tutkimaan ja preppaamaan...

2 kommenttia:

  1. Joo, mä ainaskin lupaan tutkia Chinon hammaskaluston tosi tarkkaan, kun seuraavan kerran annan sille porkkananpalasia :) Tsemppiä!!!

    VastaaPoista
  2. Hyvä :) vaikka varmasti antaa sun tutkia ihan mielellään!

    VastaaPoista