.

.

sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Taivas varjele mitä sieltä tulee? sieltä tulee Chino ilman murinaa!

Tänään oli Kokkolassa Chinon ehdottomasti paras esitys Match Show areenoilla :) Seurasi mukavasti, ei nuuskutellut maata eikä venkoillut muualle, antoi tuomarin tutkia ilman äkäilyjä :) Aivan mahtavaa!! Saattoi toki vaikuttaa myönteisesti sekin että tuomari tutki myös pienet koirat maassa, ei tarvinut pöydälle mennä. Tämä onnistunut suoritus pitää kyllä omistaa kavereille jotka on reippaasti jaksanu ja uskaltanu tutkia Chinon hampaita kuluneella viikolla! Ei silti passaa unohtaa näitä harjoituksia vaikka menikin hyvin, täytyy vaan jatkaa pöydälle nostamista ja tutkailuja ahkerasti, ja mikäli näyttelytottumuskursseja löytyy niin voitaisiin käydä sellaisellakin, oppisi itsekin enemmän näyttelyistä, säännöistä jne.. Ja Chino ei vain käyttäytynyt paremmin kuin aikaisemmin, vaan myös menestyi aikaisempaa paremmin ollen pentujen PUN3! Ensimmäinen punainen nauha tuli :) Isot ja pienet pennut oli siis samassa luokassa.

Tähän viikonloppuun mahtui myös ensimmäinen punkin ryökäle, joka löytyi Chinon korvan takaa :( Punkki sai häädön ja punkkimyrkyt laitettiin (ok ilmeisesti lievästi myöhässä..) simpan niskaan. Ollaan käyty kahlailemassa joenrannassa ja simppa ois varmaan menny uimaan jos ois päästäny, ei vaan nyt viittiny kun justiin saatii ne punkkiaineet turkkiin.





PUN3

pakkoko tässä on poseerata, vois mennä nukkuun rankan päivän päätteeks!

2 kommenttia:

  1. Hienoa Chino :) Ollaan susta niin ylpeitä! Kiva, että ensimmäinen punainen nauha tuli Kokkolasta! Chinon agility-rata komeilee vielä puutarhassa... Ei voi just heti mennä ottamaan sitä pois, kun vettä sataa maahan asti. Terkut koko Chinon valmennusrenkaalle:)

    VastaaPoista
  2. Chino oli kyllä niin reipas ^^ hyvä että agility-rata on pystyssä ;) pääsee simppa taas syömään niitä keppejä..

    VastaaPoista