.

.

sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Tuurin Miljoonakoira ja Battle of the Siblings

Chinon ensimmäinen "oikea" näyttely takana päin. Päivä oli rankka, jännitti hirveästi, välillä loppui usko itseen ja koiraan kun se kehään valmistautuessa muristeli omillekki ihmisille, ei kiinnostanu ottaa yhtään kontaktia ja oli muutenkin poissaoleva, sää oli harmaa, sateinen ja tuulinen, mutta silti päivästä tuli loppujen lopuksi onnistunut ja mahdottoman kiva! Aluksi tavattiin Chinon sisko Poca joukkoineen ja sisarukset pisti heti painiksi! Tulivat tosi hyvin toimeen :) Oli kyllä ihana nähdä Pocaa ja omistajaa Ritaa joka ystävällisesti valoi meihin uskoa epätoivomme hetkellä ;) ja antoivat hyviä vinkkejä kaverinsa kanssa ennen kehään menoa, kiitos heille!

Chino ei siis vaikuttanut yhteistyöhaluiselta, eikä paljon kiinnostunut makkaroista eikä kanankoivista mutta onneksi sitten kehässä jotenkin heräsi ja jaksoi seurata kivasti, pöydälläkin oli niin upeesti! Ei murissu tuomarille yhtään! Aivan mahtavaa! ^^ Tätä oli niin jännitetty ja kauhulla odotettu. Chino sai kunniapalkinnon ja oli VSP-pentu, siskon ollessa ROP-pentu.

Chinon arvostelu in inklish: Tuomari Irina Poletaeva

"Very promising. Excellent size. Strong bones. Very nice head & expression. Good ears. Correct bite. Excellent neck & topline. Well developed forechest. Very well angulated. Front paws turn out too much. Excellent coat texture."


Kuvannut Rita

Kuvannut Rita

Hymyilyttää kun saatiin ruusuke eikä ymmärretä mitä se tarkottaa 8)


Nyt on veli näytelmät näytelty, pistetään painiks ja elämä mutaseks!

VSP-pentu ja ROP-pentu

Väsynyt matkalainen :)


2 kommenttia: